radostná neděle...

16. 12. 2007 22:36
Rubrika: články | Štítky: pouť důvěry , Ženeva

Radostná neděle“ slyšela jsem krátce po probuzení v kostele u františkánů v Plzni. „Co mě asi dneska čeká?“ honilo se mi hlavou.…věděla jsem jen jedno :: odjížděla jsem v deset hodin do Prahy na setkání naší skupinky se kterou se chystáme na Pouť důvěry do Ženevy  a následné putování po Evropě přes Paříž, Brusel – Bruggy, Amsterdam, Berlín, až do Prahy…

Moc jsem se těšila na vzájemné setkání, poznávání a povídání….moc moc…

Srazík byl ve dvanáct hodin na hlavním nádraží - sešli jsme se  : ) - ve složení HejTi, Majkiii, FanTom, Tomáš, Katka a já…útočiště jsme našli na faře u sv. Jindřicha – moc děkujeme za náš první azyl :)…měli jsme takovou hezkou místnost s kuchyňkou : )))…nu, a jak to tak bývá v poledne a po delším putování z našich rodných vesniček a měst – přišla řeč na něco malého k jídlu : )….i tak  se mužská část výpravy vydala na lov :), a sice pro pizzu, tedy původně : ), a ta druhá polovička zůstala pěkně hezky v teple : ) u ohně : ), tedy spíše u radiátoru : )díky za něj : ).

Těstoviny, polívky, olivy, omáčka, sušenky…...postupně skládali kluci na stůl, že by přece jenom italská kuchyně, ale vlastnoručně vytvořená ??? Tedy proč ne : ). Jen kéž by tam byl nějaký hrnec…taaaak pěkná kuchyňka a ona nemá hrnec??? Nastala válečná porada – kde vzít hrnec : ) ?? Zajet pro něj ? Koupit ? Poprosit domorodce v druhém patře? Nebo využít  konvici ?? Ano, K je správně :). No a co se dělo potom : ). Tak to je nepopsatelné : ) a asi to zůstane v našich srdcích a vzpomínkách : )….snad vám mohu jen říci, že jsem se taaaaak dloooouho nezasmála :). A propó měli jsme výbornou polívku a pak těstoviny po italsku :)kluci, moc díky : ). Nu, a mimo vaření : ) nebo spíše při něm :) jsme plánovali  - povídali – představovali se : ) i si :) – poslouchali – plánovali – putovali – povídali – přivítali další poutnici Páju  : )…mimo jiné zažili i malou příhodu s penězi, které se najednou – ani nevíme jak : ) – ocitli uvnitř kytary : ) a tak podobně : )….je to všechno taaaak těžko popsatelné….ju, a také jsme si zazpívali a svěřili následující dny do překrásné modlitby  – díky za ní : )....bylo to - z mého pohledu – senzační a mooooc radostné setkání : )dííííky za něj : )

Zobrazeno 1431×

Komentáře

HejTi

Díky za tenhle příspěvek! Strašně rád si ho přečtu, až se vrátíme z téhle pouti. Po dnešku se těším ještě víc než předtím!!!

FanTom

Pavlli, díky moc za tyto řádky, ani nevíš jak jsem rád, že naše dnešní zážitky někdo sepsal i když jsou tak těžko popsatelné :-) HejTi má pravdu, že po naší pouti tento příspěvek oceníme o to víc! Takže zdar naší pouti :-)

majkiii

Mno, jsem si říkala, že bych taky něco napsala... Ale po tomhle... Po tomhle zahazuju tužku (teda spíš notebook;) a klopim uši:))) A teda i stahuju svou přihlášku na žurnalistiku:) Fakt MOC hezký článek... Tvými slovy - díky za něj;-) PS: jinak s tou kytarou a penězmi, to já bych teda věděla:D

katerzina

pavli, tak to vypadá, že budeš pasována na kronikářku naší výpravy:-)
a jinak díky všem za pěkně prosmátý nedělní odpoledne:-)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz